Elikkäs reissumobiili on pysähtynyt ensimmäiselle yöpymiselle jo usealta reissulta tutuksi tulleelle Tornio Campingille.
Se on kyllä sanottava että melkoinen hulina on viimeisen viikon ajan. On riittänyt töitä, politiikkaa, pakkaamista, etsimistä, unohtamista, muistamista, löytämistä ja hukkaamista ihan tasaisessa tahdissa. Eikä tässä ole oikeasti yöunillakaan saanut julhlia.
Voitte vain uskoa mikä määrä tavaraa oikeasti tälläisen viiden hengen porukan tarpeeseen tulee, etenkin kun pitää varautua lähes pakkasesta täysiin kesähelle keleihin.
Mutta niin se vaan kuitenkin auto saatiin pakattua ja matka potkaistua käyntiin.

Ensimmäinen pysähdys pidettiin, ylläri ylläri tuossa Matin ja Liisan asemalla, kun eihän sitä voi nyt veturin ohi mennä pyshähtymättä.

Matin ja Liisan asemalla #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Siitäpä sitä oli sitten mukava jatkaa kohti Oulua siis Zeppeliiniä ja pikaista ruokahetkeä.

Syömässä #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Mukana matkassa on tämä Ricohin hassuttelukamera. Niin kuin kuvasta näkyy ei tällä mitään maailmaa kaatavampia taideotoksia oteta, mutta kaikin puolin hauska laite tämä kyllä on 🙂
Täällä muuten on lähes keskiyön aurinkokin vielä voimissaan.
kuuva

Mutta nyt taitaa olla satunnaisten matkailijoiden päivä niin sanotusti pulkassa. Onhan tässä kuitenkin vajaat viisi sataa kilometria taivalta taitettu.
Se on kyllä ilo huomata että lapset ovat jo tottuneet siihen että tämä ensimmäinen päivä on valitettavasti se pitkä ajopäivä, uskokaa huviksenne että se on oikeasti suuri helpotus 🙂


On muuten hiukkasen huonolaatuinen tuo kuva, pitää korjata seuraaviin postauksiin. Sattuipa muuten sellainenkin juttu että GoPro otti ja meni sekaisin, ei uskonut sitten mitään / minkään namikan painallusta vaikka mitä yritti. Loppujenlopuksi se saatiin takaisin järkiin kun revittiin akku irti ja annettiin laitteen hieman ”hengähtää” ensimmäisen kerran sain siis tuonkin kameran sekaisin.

Vaan nyt on aika toivottaa hyvät yöt ja alkaa katselemaan näitä unikuvia.

IMG_6098

 

PS. Harvemmin voi sanoa että pitää lähteä pohjoiseen auringon perässä, tänään se oli totta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.