Jepsistä jee, eilen ei sitten ollut toimivaa nettiyhteyttä niin jäipähän kirjoittaminen vähemmälle.

Jostain syystä sade on tykännyt meistä ainakin näin alkumatkalla. Skellefteosta kun lähdimme niin eipä hirveästi tarvinnut kuivin jaloin kulkea, käytännössä koko ajon ajan satoi vettä joko vähemmän tai sitten vähän enemmän.

Pääsimme kuitenkin päivän päätteeksi paikkaan joka valikoitui kartalta puhtaasti nimellisin seikoin, elikkäs laskeuduimme kaupunkiin nimeltä Örnskölvik. Koittakaapa sanoa tuo viisi kertaa peräkkäin nopealla tempolla.

Kaupunki oli yllättävän mukava pikkuinen rannikkokaupunki, jossa oli muutamia todella hassuja taloja.

IMG_6167 DSC_0232 DSC_0236

Siitä vain naapureita moikkaamaan ihan heittämällä.

Leirintäalueeksi valikoitui, yrityksen ja erehdyksen kautta sellainen kuin Gullviks Havsbad – Höga Kusten joka olikin oikeasti melkoisen mukavalla paikalla oleva leirintäalue, jossa palvelut olivat kohdillaan. Ruokaakin oli tarjolla ja suosittelen kyllä käyttämään sen muutaman kymmen kruunua siitä aamiaisesta. Oli hintansa väärti.

IMG_6138

Onneksi illalla alkoi jo hieman taivas avautua ja saatiin jopa vähän lämmintäkin luiden ympärille.

 

Tänään sitten sateen haltijat sitten hylkäsivät meidät ja koko päivä saatiin ajella auringon paisteessa.
Sattuipa muuten silmiimme Fjällrävenin outlet-kyltti tuossa jokusen kymmenen kilometriä Sundsvallin suuntaan. Päätettiin pysähtyä paikalla ja kun kun sitten päästiin puotiin sisälle niin vetäisipä ”maalaispojan” hiljaiseksi.
Myymälä oli vaatimattomasti ainakin kaksi kertaa Outokummun S-marketin kokoinen, nykyisin tuo osoite on lähes synonyymi henkilökohtaiselle konkurssille.
Eihän tuollaisesta paikasta voi tyhjin käsin pois lähteä 🙂
Vaan löydettiinpä Ewolle mieleinen koulureppu 😀

No tuolta ei sitten ollutkaan kuin hujaus kun oltiin täällä Sundsvallissa ja Fläsians Campingissa. Leirintäalue on muutaman kilometrin kaupungin eteläpuolella ja paikkana ihan siisti. Huoltorakennukset ovat uudistettu ja merinäköala hiekkarantoineen on aina plussaa.
Tarkoitus olisi olla täällä pari yötä ja jatkaa sitten Norjan suuntaan, tosin minnepäin on tietysti hieman auki. Vaan eiköhän tuonkin maanantaina selvine kun tietää missäpäin sitten majailee.

Sen verran on sanottava että leirintäalueiden hinnat ovat hieman nousseet, nykyisin tuntuu tuo 300 kr / yö olevan enemmän sääntö kuin poikkeus.

Jossain vaiheessa tulee tälle sivulle lista asuntoautoystävällisistä parkkipaikoista mitä olemme reissun aikana löytäneet, näitä kun ei aina siihen kaikkien pienimpiin ruutuihin kehtaa edes yrittää survoa.

Vaan taitaa taas unihenkilö pyöriä tuon hiekkasäkin kanssa sen verran lähistöllä että pitänee varmaan sulkea silmät ja odottaa sitä mitä huominen tuo tullessaan.

 

Täällähän on tivoli #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Rannalla #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Hyvää yötä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.