Tämä reissu alkaa olla jo siinä pisteessä että suunnaksi vaihtuu itä ja muutamien päivien päästä itä-Suomi.
Joten aamulla otimme suunnaksi Ruotsin, Östersundin mukavan kaupungin ja siellä olevan Östersunds Stugby & Camping nimisen leirintäalueen.

Matkalla oli melkoisen ”pakollinen” stoppi Lundhagssin tehtaanmyymälässä, mistä hyvällä tuurilla voi oikeasti tehdä löytöjä.

Jo aamu oli helteinen ja harvemmin auton ilmastoinnista on ollut näin paljon hyötyä, siinä kun sellaiset kolimisen sataa kilometriä oltaisiin menty ilman kylmää niin olisi voinut olla kaikilla mehut täysin loppu.

Olemme olleet täällä kerran aikaisemminkin joten paikat olivat vähäsen tuttuja niin kaupungissakin kuin alueellakin. Oli mukava pörrätä kaupungilla ja kierrellä kaikessa rauhassa.

Mistähän muuten johtuu että tälläisiä lasikuituotuksia on pitkin ja poikin rannikkoa

SAM_0616

Näitä ollaan ihmetelty joka kaupungissa missä vain ollaan käyty.
Pitäs varmaan kysyä että mistä on kysymys 🙂
Muuten kyllä oli ihmeellisen rauhallista liekkö helle karkoittanut ihmiset rannoille, tms. kun ruuhkaa ei juurikaan katuloilla ollut.

SAM_0617

 

Muuten jos matkailija sattuu tarvitsemaan jotain tuolia, tms. tarvikkeita niin täältä löytyy JULA-ketjun melkoisen kokoinen liike. Siellä on ihan hyvin huomioitu tälläiset caravan-matkailijatkin.

Muuten tämä päivä on ollut vähän sellainen ”pakollinen siirtymä” päivä. Suuremmin mitään mielenkiintoista tuolla välillä ei kyllä oikein ole ja aina kun Norjan vuoret, vuonot ja meren jättää taakse ja siirtyy metsikköön niin on hieman melankolinen fiilis. Tämä on jokaisella reissulla tullut todettua ja sen kyllä huomaa kun yrittää saada jotain näppäimistöllä aikaiseksi.

Huomenna pitäisi suunnistaa Uumajan suuntaan ja katsellaanpa mitä hauskaa siellä tulee kohdalle, ainakin aurikoa ja lämmintä on luvassa.

Helltunnel

Keskimmäinen poika muuten tempaisi hyppypisteen pitäjän hämmästykseksi vielä muutamat tuplavoltitkin. Melkoisen kova veto, etenkin kun on ensikertalainen tuollaisessa laitteessa. 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.