Tässä on saanut lehdistä ja uutisista huomata että jonkinmoinen helleaalto olisi iskemässä tännepäin. No ei tänään kylmää ollut, itse asiassa lähes kymmenkunta astetta enemmän lämmintä kuin vuosi taaksepäin, sadekin oli sellaista pientä ripottelua. Huomenissa pitäs sitten se 30 astetta rikkoontua, eli tämä pieni asia on huomioitava seuraavan leirintäalueen valinnassa.


Vaan niin sitä tänne Skellefteå campingin (http://www.skelleftea.se/skellefteacamping/ ) aluleelle auto saatiin nätisti parkkiin. Mielenkiintoista kyllä se että alue on lähes täysi ja yleisin puhuttu kieli on täällä Norja.

Tuossa pikaisesti pyörähdettiin kaupungilla ja jos satut olemaan tälläisellä suuremmalla autolla liikenteessä niin siinä bussiaseman yläpuolella on muuten todella hyvä parkkipaikka.

12 kr / h ja 60 kr / p?iv?
klikkaa suuremmaksi

Me leikittiin muuten some-ajan turisteja kun piti löytää mukava ruokapaikka. Eli eikun yelp-käyntiin ja sieltä hakua kohtuuhintaisesta ruokalasta. Mukavasta listasta päädyimme sitten siihen lähes lähinpään kreikkalaiseen paikkaan. Seuraavaksi sitten reittiohjetta peliin ja kävelemään kohti osoitetta. Se on tässä välissä todettava että iwatch:n opastus on todella kätevä. Ei tarvii puhelin kädessä kävellä ja ihmetellä vaan kello kertoo sopivasti ennen kadunkulmaa että minnekkäs sitä kannattaa jalkojaan siirtää.

No tässä tapauksessa päästyämme paikalle niin “iloksemme” ikkunassa odotti teippaukset missä kerrottiin että pulju on sulki remontin ajan. Joten eipä siitä juuri valmista tullut. Tässä vaiheessa nuorimmainen antoi selvästi ymmärtää että ruokapaikka, tarkemmin sen vessa olisi enemmän kuin hyvä löytyä ja mahd.pian.

IMG_8421
klikkaa suuremmaksi

Siinäpä sitten kävellessä hyppäsi tälläinen kuin kungsrrillen (http://kungsgrillen-skelleftea.se )

Se on sanottava että ainakin tuo Italialainen uunissapaistettava osattiin täällä tehdä niin että vielä iltapala-aikaankin muisti syöneensä. Joten jos tarkoituksenasi on täyttää vatsa ilman mitään liekittämisiä ja muita gurmee heittoja niin tätä paikkaa kyllä uskallan suositella.

Sääli että tuo toinen kotimainen on vielä sen verran heikkoa että sillä ei aivan toimeen tule, koska kun tuossa huoltorakennuksessa tuli vilkaistua hieman tv:tä niin olisipa ollut enemmän kuin mukava päästä kartalle siitä mitä siellä oikein puhuttiin, varovainen arvio oli että sangen ikävä hyttyskesä on tulossa, liekkö sitten sellainen asia että täällä ei niihin ole totuttu vai mikäkö lie.

En nimittäin muista että kotoSuomessa olisi reilu varttitunti PrimeTime aikaa moiselle hukattu.

No ei tässä ole ihan vahingoittakaan selvitty, minun pitkäaikainen ja uskollinen virtapankki halusi nyt vihdon ja viimein nostaa keskisormen pystyyn luopua yhteistyöstä. Tähän voisi sanoa muutaman ruman sanan. Jos kenelläkään sattuu olemaan tiedossa sellaista n. 100 wh:n laitetta mistä saa samalla pari usb ja 19 atk-ulostulon käyttöön niin voi heittää vinkkiä.

Vinkeistä tuli muuten mieleen sellainen ”niksi pirkka” osion juttu että jos satut kuulumaan tähän satunnaisten matkailijoiden klaaniin niin paras paikka tehdä reittisuunnitelmaa on lasten leikkipuiston kahvio. Siinä saa helposti tunnin tai parikin aikaa miettiä sitä että minnekkäs sitä seuraavaksi suunnataan.

irtokarkkeja kiitos :-D
irtokarkkeja kiitos 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.