Skipataan se kielioppi saman tien

P1000842
Vaan täällä sitä ollaan keskiruotsin Rivieraksi mainostetulla Rullsand:n leirintäalueella (http://www.rullsand.se ) ja onhan se sanottava että julmetun hieno rantakohdehan tämä on.

Eli jos tässä lähimaastossa olet kulkemassa niin kannattaa pistää paikka korvan taakse. Vaikka tämä on hieman sivussa, niin kuitenkin äärimmäisen hyvin varustettu paikka on kyseessä, camping-kortti ei ole täällä välttämättömyys muuten sitä on saanut kyllä heilutella lähes jokaisessa paikassa.

P1000853 P1000874

Edellinen yö oltiin n. 15 km ennen Örnsköldsvikiä olevassa Mosjöns campingissä (http://www.mosjonscamping.se/system/visa.asp?HID=760&FID=749&HSID=13234 )
Paikka on ihan mukava, ainoa ”harmi” on se että se on E4 tien vieressä että liikenteen melu on olemassa, mutta muuten todella mukava pikkuinen leirintäalue. Täälläkin on lapsiystävällinen ranta missä oli 30 asteen helteessä mukava lasten telmiä.

P1000857
Viimeksi kun peräänkuuluttelin sitä hellettä niin kyllä se meidätkin löysi. Kiitokset ylemmälle taholle toimivasta ilmastoinnista, että ajomatkan aikana ei tule lämpöhalvausta. Kun lukemat kiipeää kolmosella alkavaksi niin sen kyllä tuntee luissaan, siis positiivisesti.

P1000864
Tässä alkaa vähitellen reissun runko muotoutua, yleensä tässä vaiheessa matkaa suunnitelmat eivät ole vielä lähellekään näin valmiita mitä nyt on. Saas nähdä miten pienen mustan muistikirjasen tekstit tulevat vielä elämään.

Huomenna olisi tarkoitus siirtyä Kolmårdenin maisemiin muutamaksi päiväksi. Tämän majoituksen kanssa piti tehdä varaus, ihan siltä varalta että kun leirintäalue on muutaman kilometrin päässä niin siellä saattaa tuota populaa olla ihan kiitettävästi.

Ihan näin vinkkinä jos satut varausta tekemään niin kannattaa sallia nuo evästeet kun naputtelet luottokortin numeroa, heillä on käytössä ainakin op:n jäsenille tuo pankkitunnuksilla varmentaminen korttimaksuissa. Ilman tuota asetusta homma ei nimittäin onnistu.

Pitää vain toivoa että siellä parin päivän aikana sattuisi sitä sateetontakin aikaa, ainakin nyt maanantaille näyttäisi tulevan taivaalta kosteaa ihan kiitettävästi, mutta tiistai olisi sitten se kuivempi päivä että voisi viihtyä enemmän ulkoilmoissakin.

Vaan taitaapi nyt olla aika etsiä tuo nukkumatta ja samalla vähän pähkäillä että miten ihmeessä sitä huomiset formulat saisi kuulumaan auton radiosta. Jotenkin veikkaan että täällä ei niitä näy maksuttomilla kanavilla.

Pikainen vastaus kyselyyn tuosta Lumixista, eli optiikkaa riittää ainakin aurinkoisessa kelissä vaikka mihin. Tosin sävyjen kanssa on vielä opettelemista kun melkoisen kaukana ne ovat Canonin tuotoksista, mutta vielä jonain päivänä nekin opin.

Eli tuossa ylempänä olevassa panoramassa on hieman keskipisteen oikealla puolella purjevene, tässä alla se on sitten ”zoomin sydämmestä” kuvattuna.

P1000844klikkaamalla saat kuvat suuremmiksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.