Pitpäs sitä sitten kehua, nimittäin noita säitä.

Tänään ollaan sitten saatu tuota kosteata taivaalta ihan yllin kyllin. Onneksi pilvet nostivat kytkintä puoli tuntia sen jälkeen kun saatiin auto parkkiin leirintäalueelle. Tästä päivästä ei juuri Nasan näyttelyä lukuun ottamatta juuri kerrottavaa jälkipolville jää. Siinä onneksi onkin sitten senkin edestä, eli jos suinkin on vain mahdollista satuttaa itsensä tuonne niin tehkää se, tuollaista määrää avaruus / kuulentoihin kuuluvaa tavaraa ei nimittäin tule ihan heti kohdille. Siinä se pari tuntia luiskahti kuin siivillä ja varmaan olisi mennyt tovi jos toinen enemmänkin vaan tuo aika oli juuri passeli lasten kanssa kiertämiseen.

Joku tällainen olisi enemmän kuin tervetullut Outokumpuunkin, tulisi ihan oikeita turistejakin ihmettelemään näytteellä olevia esineitä.
Tuolla oli halli kaikissa kerroksissa tupaten täysi, liput 165 kr/aikuiselta eikä se näin jälkeenpäin tuntunut yhtään pahalta.

Mutta tässäpä muutamia kuvia näyttelystä. Harmi että videota ei saanut kuvata, olisihan se pitänyt arvata kun tällaisesta näyttelystä on kyse. Mutta mennään nyt valokuvilla jotka on otettu iPuhelimella ja enpä ole laiskuuttani kehdannut niitä juurikaan editeerata 😀

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.