Sangen rauhallista on ollut päivitystahti tässä viimepäivinä, kun pääasiassa tuttuja jälkiä ollaan ajeltu. Valitettavasti aikataulu ja karttakirja eivät anna mahdollisuutta kovinkaan vapaamieliseen reittien valintaan.

Torsbystä oli suuntana Sundswall ja sieltä Umeån kautta pääsimme tänne Piteåån.
P1010235 P1010227 P1010208
IMG_8682

Leirintäalueena on pite havsbad (http://www.pite-havsbad.se ) joka kehuu itseään vaatimattomasti yhdeksi Ruotsin hienoimmista leirintäalueista. No ainakin pirun iso tämä on ja täysi, mekin tehtiin varaus paria päivää ennen eikä ns. normaalipaikkoja enää ollut, vaan piti ottaa tällainen hieman suurempi ”tontti” lähetä meren rantaa. Hinta on suolainen, tuoreen kurssin mukaan 48 € / yöltä ja mahdollisesti siihen vielä tulee lisäksi käytetty sähkö. Mutta onhan tämä melkoinen paikka.
Lasten leikkipuisto on yksi suurimpia näkemiäni, siis ylipäänsä missään ja sen vieressä on sitten kohtuullisen hyvin varustettu lähes tivolitasoinen maksullinen leikkialue.
IMG_8691 P1010258 P1010253
Muuten täältä alueelta löytyy kaikki mitä toivoa voi ja varmasti vähäsen enemmänkin.

Muuten Piteåsta löytyi tällainen parkkipaikka minne tällaiset hieman suuremmatkin härvelit hyvin mahtuvat.
IMG_8690

Muuten matka on mennyt todella mukavasti, ei voi kuin ihmetellä miten nopeasti pari viikkoa ollaan saatu kulumaan. Olisi varmaan mennyt toinen mokoma samaan syssyyn, vaan onhan se mukava käydä välistä kotonakin 😀

Vaan jos satutte tänneppäin niin tämä leirintä-alue on sellainen mikä kannattaa pistää muistiin, tekemistä riittää niin nuoremmille kuin vähän varttuneemmillekin matkailijoille.

Eilen muuten sattui todella hauska tilanne. Tähän on sen verran pohjustettava että satuin viime vuonna lupaamaan puolihuumorilla tälle perheen nuorimmalle että ensi reissulla sitten ostetaan sinulle oma puhelin. Ei muuten tullut pieneen mieleenkään että nämä sanat tulevat vielä vastaan. Vaan siiinäpä sitä sitten isipappa oli selkä seinää vasten kun nuorimmainen muistutti antamastani lupauksesta. Vaan minkäs teet, puhelinkauppaanhan se sitten piti lähteä ja jo toisessa liikkeessä löytyi sellainen jonka hinta/laatu-suhde on sopiva näin ensipuhelimeksi. Myyjällä meinasi mennä plasmat sekaisin kun sanoin että voin maksaa sen kokonaan, oli kuulemma kolmevuotisen uran ensimmäinen puhelin mikä ei kytkyna myi. Toisen hämmästelyn aihe saatiin siitä kun yritin setelillä luuria maksaa, ei kuulemma käy kun heillä ei ole kassaa… No onneksi sentään kortilla selvittiin. Nyt sitten veikataan että montako aikaa tuollainen sony:n luuri kestää.
Kuva otettu 14.7.2015 klo 21.13 #2
PS. Täällä muuten on ainakin osa silloista melkoisen mittaisia, lapset ristivät ne. robotti-silloiksi ( Möröt vs muukalaiset leffan hengessä 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.