Näinpä se eilinen, kauan odotettu aamu vihdoin valkeni ja ajoneuvon nokka kohdistui suuntana Tornio. Tämä vuosi onkin sitten kertalailla erillainen kuin aikaisemmat reissut.

Nyt nimittäin olemme liikenteessä henkilömobiililla. Nuorimman syntymän jälkeen kun meidän pesueen koko on jo sellainen että vanhempien asuntoautossa ei riittänyt enää turvavöitä kaikille joten se vaihtoehto jäi pois kuvioista. Eli tälläisellä yhdistelmällä on tarkoitus matkaa tehdä.

IMG_1866

Muutama sananen tuosta peräkärrystä. Joten minut yllätti se että miten vaikea oli, pääasiassa netin kautta saada tietoja tuollaisesta todella pienestä kuomukärrystä.
Liekkö sitten syynä se että menekki ei ole kovinkaan suurta vai mikä?
Vaan sain sitten kaverilta vinkin että tällainen valmistaja kuin ATF tekisi hyviä kärryjä ja heiltä löytyisi myös tähän meidän tarkoitukseen sopiva vermekkin valikoimasta. Eikä tämä ole mitenkään maksettu mainos vaan kyllähän kun tuo kärri vihdoin kotipihaan laskeutui niin kehuille löytyi katetta enemmän kuin hyvin, joten suuret kiitokset valmistajan suuntaan.
No muutaman pysähdyksen jälkeen me sitten päästiin jo Tornioon. Tuollainen viitisen sataa kilometriä on aivan ehdoton maksimi mitä kannattaa lasten kanssa päivään yrittää. Pienessä autossa kun tuota tilaa on naftisti, mutta kun kalenteri on mikä on niin valitettavasti vaan tämä eka päivä venyy pitkäksi. Onneksi isommat lapset ovat siihen tottuneet että näin tulee käymään ja jaksoivat yllättävän hyvin istua matkassa. Saattoihan siihen vaikuttaa sekin että eräs mielenkiintoinen ja kallis matkailukohde oli juuri Torniossa avattu ja sinnehän sitä piti päästä. Vaan palataan siihen tässä myöhempänä.

Nyt nimittäin kutsuu nukkumatti 😀

IMG_1870

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.