Eilen siis pistäydyttiin sitten museossa, paikkana oli Vännäs Motormuseum.
Melkoisen lapsiperheystävällinen oli hinnoittelu, koko meidän kuuden hengen porukka pääsi 100 kr:lla sisään ja nähtävää riitti niin ulkona kuin hallin sisällä.
Tälläisiä paikkoja olisi kiva löytää lisää.

Valitettavasti siellä tuo valaistus oli hieman hämärään kääntyvä ja tämä valitettavasti kyllä näkyy hieman kuvissa.

( Klikkaamalla kuvaa saat sen näkymään suurempana )

Mukavasti tuolla tovi jo toinenkin sitten vierähti.

Taivaanrannalle oli museonkäynnin aikana kerääntymään tummia pilviä jotka pitivät ihan mukavaa metakkaakin. Joten tästä syystä tuo Vännäsin kaupunki kierros jäi melkoisen lyhyeksi.
Tännehän oli luvattu ilmatieteenlaitoksen puolesta pilvistä, puolipilvistä ja vesisadetta täksi viikoksi. Onneksi totuus on ollut tarua ihmeellisempää ja täällä on menty 22 -25 asteen helteessä ja auringon porottaessa käytännössä lähes pilvettömältä taivaalta.
Saas nähdä että miltä tämä loppuviikko tuo tullessaan, tänään jyrisi jo lähistöllä ja lauantaiksi sekä sunnuntaiksi on luvattu vähän kosteampaa keliä. Tietysti voihan se olla että SMHI kuitenkin tietää nämä paikalliset säät paremmin. Mitä muuten noihin säätilan vaihteluihin tulee niin tätä kirjoittaessa tänne laskeutui aivan uskomaton sumu, olo ulkona on kuin kulkisi pilven sisällä 🙂

Tässä leirintäalueen vieressä sattuu muuten olemaan muutama hyvin hoidettu futiskenttä, niin arvatkaapa vaan onko ollut illalla ”tekemisen puutetta” no ei ole ollut.
Tässä polvivaivainen on saanut muistutella sitä mitenkä tuolla vasurilla oikein saa pallon liikkeelle kun meidän perheestä löytyy toinenkin joka mieluiten viettää aikaansa maalitolppien välissä 😀

IMG_1996

Ja kyllähän sen jälkeen kun aikansa painaa pallon perässä niin uimaranta on todella kiva juttu, täällä on myös maksullinen veispuisto. Sielä ei ole vielä keritty käydä ja voipi olla että tämä tavan ranta riittää meille ihan hyvin.
Ainakin perheen pienin osaa ottaa ilon irti ihan silleen kympillä 😀
_DSC0336

Täällä on ajateltu tätä uimista ihan kohtuullisen hyvällä otteella, rannalla on lähes uimahallitasoa olevat suihkut ( oli siellä saunakin, vaan ei tietysti sattunut olemaan päällä ) ja vaatteiden vaihtotilat. Eikä lompakkoa tarvitse rantakävijöiden avata vaan se on vapaasti käytettävissä. Tosin pitää muistaa lukea nuo aukioloajat, ettei käy niin että vaatteet jää sisään kun ovet lukitaan.

Rannalla oli muuten tälläinen vesilintupoikue joka ei juuri ressiä muista ottanut ja silläpä sitä pääsi kameralla melkoisen lähelle kuvaamaan.

_DSC0350

Kesäkisakausikin saatiin tuossa avattua, lopputulos oli se että vanhin poika johtaa rankingissä, pitää varmaan seuraavalla kerralla vuokrata maila itsellekkin.

IMG_2017

Tänään sitten pyörittiin vähän pidempään tuossa kaupungilla ja tulipa siinä muutama kauppakeskuskin läpi koluttua.

_DSC0352

_DSC0357

_DSC0358

Sitten vastaamme tuli taidetta, tarkemmin sanottuna roikkuvaa taidetta kauppakeskus Utopiassa. Joten kerrankin oli hieman huumoria ollut mukana.

IMG_2022

On siinä vaan ollut melkoinen naputteleminen että tuollainen pallo on saatu aikaiseksi.

Vaan taas on aika sulkea kone ja siirtyä unten maille. Saas nähdä mitä mukavaa huominen tuo tullessaan, ainakin jos kympille menee tuonne lasten leikkipaikkaan niin mahdollisuus päästä SVT:n lastenohjelmaan 😀 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.