IMG_2028

Tänään suunnattiin sitten tuollaiseen paikkaan katselemaan sitä miltä tälläinen Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa toimiva leikkipuisto konsepti oikein vaikuttaa.
Eikä tuo pöllömpi muuten ollutkaan. Ainakin lapsilla riitti hauskuutta neljättä tuntia ennen kuin tuli ensimmäisen kerran mieleen se että voisihan tässä jotain muutakin tehdä 😀
Paikan löytää helposti kun lähtee Uumajasta E12:sta ajamaan Mo I Ranaa kohti ja taisi matkaa tulla vajaat pari kymmentä kilometriä. Tarkempi osoite on tällainen Brännlandsvägen 56, 905 92 Uumaja.

Muuten päivä on mennyt jalkapallon ja minigolffin merkeissä. Tätä meininkiä jos vielä jatketaan niin pitää käydä jostain magnesiumia ostamssa. Liekköhän kunnossa parantamisen varaa, mutta alkaa ns. pohkeet piiputtamaan kun kentällä saapi juosta ihan välistä ihan tosissaan 😀

IMG_2031

Tänään tuli tehtyä tavaksi tullut ravitolapäivä alá IKEA, eli lihapullia koko rahan edestä. Jos es. Kuopion Ikeassa on parkkipaikalla kokoa niin kyllähän sitä riittää täälläkin neliöitä ja tyhjinä nuo ei taida olla kuin öiseen aikaan.
Vaan milläpä saada pienet ostokset näppärästi autolle tai johonkin lähistölle. No rahtipyörälläpä tietenkin.

IMG_2029

Milloin vai joko tällaisia on jo Suomessa käytössä. Heittäkää vinkkiä jos näin on.

Tuossa leikkipuistossa tuli muuten kokeiltua sitä miten tuollainen pikkupokkari oikein osaa toimia liikkuvan kuvan kanssa. Eikä tuo nyt loppujenlopuksi mikään pöllömpi suoritus ole, etenkin jos jättää nuo ylettömät hidastukset tekemättä ( Ainakin tällä nettinopeudella tuo hd-laatu pitää valita manuaalisesti, se kannattaa tehdä koska tämän blogin videon käsittely ei ole mitään maailman kauneinta katseltavaa )

Tällä leirintäalueella on vastaan tullut vain yksi ongelma, nimittäin se että täällä on vuokrattavana Seagwayn härveleitä. Arvatkaa vain olenko saanut itseni kanssa käydä kädenvääntöä että en anna ”pirulle pikkusormea” koska sen jälkeen saattaisi iskeä todella suurella todennäköisyydellä sellainen ajatus että tuollainen olisi kiva kotonakin.
Saas nähdä miten äijän käy, tässä on kuitenkin vielä pari vuorokautta aikaa taistella kokeilunhalua vastaan 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.