Vana olihan rojekti, nimittäin kahden huoneen varaaminen sähköpostilla Luulajan kaupungista.
Kyseinen majoituskeskus on tuttu aikaisemmilta vuosilta ja sen suhteen hyväksi havaittu, silloin muuten tuli tehtyä puhelimella tuo varaus ja mitään ongelmia ei ollut.

Vaan nyt kun päätin hoitaa asian sähköposteitse niin johan alkoi rumba joka alkoi jo välistä saamaan surkuhupaisia piirteitä.
Ensimmäiseen sähköpostiin en saanut vastausta, vaan vasta toinen maili herätti mielenkiinnon. No siinä vaiheessa jo mietin että onkohan siellä Ruotsin päässä jotain pientä ongelmaa mailien kanssa ja tämä tilanne vahvistui sitten viikon kuluessa ja loppujenlopuksi sain jopa pahoittelutkin siitä että heillä ei nyt aivan kaikki toimi.
Sitä ennen tosin oltiin vaihdettu kolmattakymmentä sähköpostia aiheesta että tarvitaan tietylle ajalle kaksi huonetta jotka toivottavasti olisivat yhteydessä toisiinsa ja toisessa huoneessa pitäs olla lasten sänky ja toisessa ylimääräinen sänky.

Voi pohjoismainen yhteistyö miten monimutkaista voi tuollaisen asian hoitaminen olla. Minulla on tällä hetkellä sähköpostissa neljä erillaista varausta, onneksi samalle numerolle kirjattuna ja viimeisin taitaa olla lähimpänä sitä mitä myö oltiin haluttukkin.

En tiedä oletteko te lukijat törmänneet tällaiseen toimitaan vaan saatte kyllä uskoa että jatkossa puhelin on se millä varaukset saadaan hoidettua ns. kertaistumalta.

Viime vuonnahan me olimme reissussa ensimmäistä kertaa ilman asuntoautoa ja päädyimme silloin mukavaan, tosin hieman pieneen mökkimajoitukseen. Tänä vuonna ollaan sitten ihan valmiilla aamupalalla ja melkoisen keskellä kaupunkia.  

Eli kyseessä on vain ja ainoastaan mukavuudenhalu 🙂 vaan vakavastiotettuna on sanottava että allekirjoittaneella on niin helvetillisen kiireinen vuosi takana ja eikä se kotonakaan ole varmasti ollut helppoa niin mennään nyt tämä lomareissu sitten mahdollisimman valmiilla että oikeasti voisi saada hieman levättyäkin. 

Eikä yhtään pöllömpi juttu ole sekään että kaupunki on hieman jo tullut tutuksi niin on vähän kartalla siitä mitä odotettavissa on, onneksi tässä on vielä mukavasti aikaa etsiä kivoja tapahtumia siitä lähistöltä ja alkaa todella suunnittelemaan lomaviikkoa. 

Vaan sitä ennen pitää nauttia vielä kotimaisista maisemista vaikka tuosta kesämökin läheisyydestä. 

( Kanataa varata hieman kärsivällisyyttä, kuva on iso ja riippuen netin nopeudesta niin sen latautumiseen menee vähänsen aikaa. )
[vrview img=”https://reissublogi.com/wp-content/uploads/2017/06/mokki.jpg” width=”100%” height=”400″ ]

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.