Aamupalalla päivä käyntiin ja maailmalle.
Tällä reissulla majapaikan virkaa hoitaa tällainen hotelli kuin Clarion Sense ( http://www.clarionsense.se ) Se aikaisempi kirjoitus tästä varaamisen sietämättömästä helppoudesta koski juuri tätä hotellia. Eikä muuten aivan nappiin kaikki asiat menneet sitten loppujen lopuksi.
Eli kaksi huonetta meille oli varattuna, mutta eihän ne olleet yhteydessä niinkuin alun alkaen oli tarkoitus.
Vaan aika hyvin nuo vanhemmat ovat ihan omaan huoneeseen suhtautuneet. Ja hei onhan wifi ja WhatsUp:n ryhmäviestit….

​Sen verran on kehuttava tämän hotellin aamupalaa että harvassa paikassa saadaan aamupalaa nauttia hotellin ylimmässä kerroksessa ja nauttia ihan kelvollisista näköaloista, plussana on vielä mahdollisuus vääntää itse vohveleita ja mikäpä sen mukavampaa kuin saada juuri paistettua herkkua nenän alle syötäväksi 😀

Muuten kyllä kerta kerran jälkeen yllättää tämä Ruotsalaisten hotellien henkilökunnan yltäkylläinen ystävällisyys, se vielä on onnistuttu tekemään niin että siitä ei tule sellainen teennäinen olo. Tästä riittäisi oppia kotimaahankin ihan kohtuullisesti.

Positiivisuutta lisäsi se että sääennusteista huolimatta päivä olikin aurinkoinen ja sateesta ei ollut tietoakaan.

[vrview img=”https://reissublogi.com/wp-content/uploads/2017/07/satama.jpg” width=”100%” height=”400″ ]

No siinäpä se päivä meni mukavasti pitkin kaupunkia pyöriessä ja kyllähän tämän kokoisessa kaupungissa muutama päivä menee ihan kävellen katsellessa.
Saas nyt nähdä että missä vaiheessa ne luvatut vesisateet iskevät vai jäävätkö ne kokonaan tulematta, tuosta asiasta ei muuten mieltä tulisi pahoitettua sitten ensinkään.
Ruokapaikaksi ”löydettin” ravintola Corsica ja sen osoite on Nygatan 14. En muuten mainostaisi, vaan tuo paikka sai nimensä muistikirjan sellaisille lehdille että tokkopa toiste tulee käydyksi. Pienet annokset ja hinta sitten vastaavasti kohtuullisen korkeat. Eli aivan toiselta planeetalta kuin eilinen ravintola missä käytiin.
Sellainen nimi kuin Baan Thai osoitteessa kunsgatan 22 ( http://www.baanthailulea.se ) kannattaa pistää muistiin todella hyvästä palvelusta, kohtuullisesta hinnasta ja aivan uskomattoman hyvästä & maukkaasta ruuasta. Ei voi kuin suositella ja lämpimästi.

Illalla vielä ”piti” käydä hieman pokemoneja jahtaamassa lasten kanssa ja mikäs sitä on tällaisissa maisemissa harrastaa.

[vrview img=”https://reissublogi.com/wp-content/uploads/2017/07/poke.jpg” width=”100%” height=”400″ ]

Vaan siinäpä se päivä taas iltaa kääntyi ja reissu jatkuu näissä merkeissä.Muuten jos satut pitämään päälakesi siistinä niin nyt siihen löytyy sellainen aine mitä kannattaa sitten metsästää. Tuossa vuosi pari taaksepäin kun olimme täällä niin tuli käveltyä sellaisen liikkeen kuin GUAPO  (  https://guapo.se/ ) ohi, valitettavasti se ei ollut silloin avoimena. Tänään sitten pääsin vihdoinkin ovesta sisälle.

Matkaan tarttui tällainen, myyjän kovasti suosittelema tuote. 

Testiajo on suoritettu ja adjektiivit loppuvat kesken. Sanalla sanoen paras tuote millä karvat on katosta pois lähteneet. Eli jos jossain tuota sattuu kohdalle tulemaan niin kannattaa koukata kyytiinjos vain tarvetta ilmenee.


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.