Tromssan yö

Aamulla päästiin kokemaan sitä miten tämä korona vaikuttaa hotellin aamupalatarjontaan. 

Se on sanottava että aika hyvin täällä oli tämä hanskattu

Ensin saatiin ”jonottaa” tiskille missä kysyttiin minkälaista leipaa ja kuinka paljon seuraavaksi sitten sai valita munakokkelin, pekonin jne. annostelusta ja niiden kanssa pääsi sitten pöytään. Juotavat, sai hakea normaalisti itse, jugurtit, hedelmät tms.  olivat sellaisina sopivan kokoisina annospaloina ja leikkeleistä oli tehty lajitelmalautasia mitkä sai napata sitten itselleen.

Käytännössä tuo vaikutti siltä että ruokailu sujui nopeammin kun porukka ei ”vatuloi” noutopöydässä, toisaalta onhan tässä se puoli että ainakin itsellä jäi toinen versio juustosta syömättä, kun sen verran eksoottista tavaraa oli tarjolla ja näin maito-herkkänä ei välttämättä kehtaa tehdä kovinkaan reippaita ihmiskokeita.

Vaan ei tätä paikkaa turhaan ole valittu yhdeksi parhaaksi aamupala hotelliksi, saas nähdä kun keskiviikkona päästään normaalin noutopöydän pariin niin mitäs sieltä sitten löytyykään. 

Muuten tämä päivä meni niin mukavan rennon ”haahuilun” merkeissä, eli kaupunkiin tutustumista ja mielenkiintoisten paikkojen bongausta. 

Huomenna jos sään haltija suo niin sitten pitäs vähän harrastaa ”maakuntamatkailua” ja ainakin käydä tuossa lähikukkulalla maisemia ihailemassa. 

Maanantain mukavuutta

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.