AurikoaPikaisen aamupalan jälkeen suuntana oli sitten aika pakkaantua autoon ja lähteä suunnistamaan kohti Fjellheisenin parkkipaikkaa. 

No niin kuin turismin henkeen kuuluu niin sopivasti meni yksi risteys pitkäksi ja vähän ajan päästä löysimme itsemme jäähallin parkkipaikalta 🙂  Ai miksi meni pitkäksi, no kun perheen pienimpien painostuksen pohjalta päätettiin sitten ajella tunnelireittiä pitkin ja muutenhan tuosta olisi heittämällä menty sillan yli ja jne. 

Mukavan hissimatkan jälkeen päästiin ylös ja kylläpä taas kerran nämä maisemat vetäsivät hiljaiseksi kaudeudellaan. Vaikka liput olivat, sanoisiko norjalaiseen tapaan arvokkaan puoleisia niin kyllä ne joka sarvipään arvoisia olivat.

Sen jälkeen pistäydyttiin siinä lentokentän vieressä olevalla ostoskeskuksessa ja yllättäen sieltähän löytyi tämän ”Norjan Bear Gryllsin” eli Lars Monsenin nimikkopuoti ja eihän sieltä nyt ihan tyhjin käsin tullut poistuttua. 

Sitten olikin vuorossa tuon parkkiluolan etsintä, Fjellet P-hus taitaa olla yksi edullisimmista paikaoista pysäköidä auto hieman pidemmäksi ajaksi, eli puhutaan 290 kruunun vuorokausihinnasta. Esimerkiksi tässä hotellin vieressä olevalla EasyParkin paikalla taisi tuo vuorokausihinta kivuta jonkinmatkaa yli viidensadan kruunun. Eli pienellä googlailulla tai sitten kysymällä respasta voi säästää kohtuullisesti 🙂 

Mutta muuten tämä kaupunki on kyllä lunastanut paikkansa sydämmessä melkoisen syvälle, vaikkakin toiseksi yleisin kieli mitä täällä tunnutaan puhuvan onkin yllättäen Suomi. Melkoisen monet muutkin ovat näemmä tänne tiensä löytäneet. 

Hieno kaupunki, jossa on paljon mukavia immeisiä. 

Tiistain riemuja

  1. Mitä tuhon parkkiluolaan tulee niin omenan insinöörit ovat lyöneet päänsä pahasti kiveen koska Googlen kartta sen kyllä löytää tosin kuin Apple.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.