Keskiviikko meni pitkälti kaupungin kiertelyn merkeissä ja eihän sitä ”pakollista” kaupunkijunaa voinut jättää kokematta. Noh näin jälkeenpäin voi todeta että olisi voinut. Lähes kaikki nähtävät oli kyllä tullut jo kävellen katsastettua. Tietysti jotain historiantietoa tuolta mukaan jäi, kiitos luurien ja melkoisen hyvän selostuksen. 

Tuossa eilisiltana laituriin laskeutui paikallisten puolustuvoimien korvertti ja melkoisen mukavan näköinen kulkupelihän tuo olikin. 

Torstaina sitten päädyttiin tuonne Polariaan ja siellähän olikin melkoisen mukava akvaario katseltavaksi ja lopuksi vielä oli tuollainen hylkeiden syöttö-näytös.

Siinä kyllä huomasi miten tuo ihmisluonto oikein toimii, ei paljon kuuluttajan maininnat turvaetäisyyksistä painaneet kun porukkaa pakkaantui ihan lomalennon tunnelmissa siihen vierelle. 

Kelit ovat kyllä suosineet, vettä on saatu katsella vain meressä ja suihkulähteissä. Kaikein kaikkiaan tämä kaupunki on ollut todella positiivinen yllätys ja rehellisesti sanottuna hieman korpeaa lähteä aamulla kohti Pelloa ajamaan. Vaan jospa tuo oikoreitti Rukan kautta tuo hieman helpotusta siihen fiilikseen mikä tulee viimeistään maanantai iltana kun purkaa autoa kotipihassa ja ympärillä riittää sitä mehtää ja tasasuutta. 

Sen verran muuten pitää pyyhkeitä Scandic-ketjulle antaa, että olisiko tuo aivan tekemätön paikka saada tämä asiakkaille suunnattu netti ja etenkin siihen liittyminen värkättyä sellaiseksi että se olisi asiakasystävällistä ja helppoa. Tätä on saanut kyllä kirota kerran jos toisenkin kun tämän ketjun paikoissa on yöpynyt. Ihan näin esimerkkinä maakuntalehden etusivu kyllä aukeaa ihan hyvin, mutta google ei. On aivan turha toivoakkaan että kaikki pilvipalvelut päivittyisivät tuon yli. 

Keskiviikko ja torstai

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.